Logo

Peruspäivä

87 40 16 N 77 27 19 W

Tässä päivässä ei ollut ylämäkiä eikä alamäkiä. Tasaista puurtamista liukkaalla kelillä mutta puolittaisessa white outissa. Legimatkat pysyivät keskiarvossa, jonka tuloksena kohtuullinen päivämatka 28,3 km. Päivän jatkon kannalta merkittävimpiä asioita oli, että miehet ovat lepopäivän jäljiltä vahvassa kunnossa.

Tänään kuulimme neljän maissa (aika UTC -6 h) potkurikoneen lentävän ylitsemme. Luultavasti Kenn Borekin De Havilland Twin Otter, mutta mitä tekemässä?

Matkaa jäljellä pohjoisnavalle:  260 km
Hiihtopäiviä jäljellä: 9

Retkikunnalla kaikki hyvin.

****

En vanlig dag

I dag hade vi varken upp- eller nedförbackar. Vanligt slit på halt före men i halv whiteout. Våra etapper (leg) var också normala, och som resultat fick vi en god dagsdistans: 28,3 km. Vilodagen har gjort oss gott, och vi är alla i god form.

I dag hörde vi ett propellerplan flyga över oss (kl UPC -6 h). Antagligen Kenn Boreks De Havilland Twin Otter, men på vilket uppdrag?

Distans till nordpolen: 260 km
Dagar kvar: 9

Expeditionen allt väl.