Logo

Marmot

Kivoja vaatteita ja mukavia värejä - myös pohjoisnavalle. Retkikunta käyttää Marmotin untuva-asuja ja makuupusseja.

Ernst & Young

Ernst & Young on taloushallinnon ja liikkeenjohdon asiantuntijaorganisaatio, jonka palveluksessa on 107 000 asiantuntijaa yli 140 maassa. Suomessa henkilöstömme on lähes 500 ja 23 toimiston verkkomme kattaa koko maan. Toimintamme lähtökohtia ovat yhteistyö, nopeus, tulevaisuuteen suuntautuminen ja asiakkaan kannalta olennaiset tulokset. Autamme asiakkaitamme saavuttamaan liiketoiminnalliset tavoitteensa paremman riskienhallinnan, tuottavuuden nousun ja pienempien kustannusten kautta. Asiantuntijapalveluihimme kuuluvat tilintarkastus- ja neuvontapalvelut, sisäinen tarkastus, veropalvelut, lakipalvelut, yritysjärjestelyt, riskienhallintapalvelut, taloushallinnon asiantuntija- ja ulkoistamispalvelut, ulkomaankomennusten hallinnointipalvelut sekä tietoturva- ja IT-riskienhallintapalvelut. Lisätietoja: www.ey.com/fi.

J. Kärkkäinen Oy

J. Kärkkäinen Oy on kehittyvä ja nopealiikkeinen perheyritys Pohjois-Pohjanmaalta. J. Kärkkäinen Oy:n ydinliiketoimintana on vähittäiskauppa, jonka tuotevalikoima koostuu n. 150 000:sta "non-food" artikkelista. Yrityksen perusti Juha Kärkkäinen vuonna 1988. Nykyään Kärkkäisellä on isot tavaratalot sekä Ylivieskassa että Oulussa. Tuotevalikoimaa kehitetään jatkuvasti vastaamaan asiakkaiden tarpeita.

Alexandria Consulting Group

Alexandria on Suomen johtava säästämiseen ja sijoittamiseen erikoistunut asiakaspalveluyhtiö. Tavoitteemme on kasvattaa asiakkaidemme varallisuutta. Jatkuvan menestyksemme ja kehityksemme on mahdollistanut kyky ennakoida asiakkaidemme muuttuvia tarpeita ja toiveita. Alexandria on yksityinen suomalainen yhtiö, jonka vakavaraisuus on AAA. Asiakkaitamme (yli 24.000) palvelee valtakunnallisesti n.150 henkilöä, 11 toimistoamme muodostavat kattavan verkoston ympäri maata. Alexandria Manager Funds -omaisuudenhoitorahastojen hallinnoitavat varat ovat yli 200 miljoonaa euroa. Vuosi 2006 on menestyksekkään toimintahistoriamme kymmenes.

 

Siwa

Suomen suosituin lähikauppa.

Rammer

Rammer hits harder.

Vaiska

Retkikuntaa tukemassa.

VBS Net

Pohjoisnapa.fi-sivujen tekijä.