Logo

Startti on tapahtunut

Aamulla vähän jälkeen neljä seitsemän hiihtäjää sekä osa support-tiimistä kokoontui Seutulan lentokentälle check-in tiskille jonottamaan. Jonotus ei kestänyt kauaa, mutta sisäänkirjoittautuminen vei melkein tunnin, sillä ruumaan pakattavia matkatavaroita oli 17 kappaletta ja ne olivat lähes kaikki erikoismatkatavaroita. Painorajat olivat tosi kovilla, mutta kaikki saatiin kyytiin ilman lisäpainosakkoja.

Pitkä siirtyminen kohti Resolute Baytä on nyt käynnissä.

Retkikunta päivitti tilannetta Montrealista:

Helsinki-Vantaan lentokentältä siirryttiin Amsterdamiin, jossa oli kuuden tunnin odotusaika. Odotusaika käytettiin tehokkaasti mp3-soittimia ostaen ja baarissa kokoustaen. Tämän jälkeen lähdettiin pitkälle lennolle Atlantin yli. Seitsemän tunnin jälkeen retkikunta, ja etenkin sen kaikki varusteet saapuivat onnellisesti Montrealiin. Montrealista jatkettiin linja-autokyydillä Ottawaan, jossa majoituttiin hotelliin. Hotelliin oli etukäteen tilattu kuivattu voi (AMF), joka sovitettiin väellä ja voimalla muiden varusteiden sekaan.