Logo

Taukopäivä

83 22 34 N 74 09 55 W

Tänään vietettiin ansaittua huolto- eli taukopäivää. Aamulla kaikki nukkuivat pitkään. Ensimmäiset liikkeet leirissä havaittiin vasta puolenpäivän jälkeen. Päivällä tehtiin muutamia korjaustöitä kuten yhdet karvat piti kiinnittää uudestaan, parit sauvat piti korjata, elektroniikkaa huoltaa ja ommella revenneitä tai kuluneita vaatteita.

Levon kannalta päivä oli tärkeä. Huomenna taas jatkuu hiihtoa kohti pohjoista.

Retkikunnalla kaikki hyvin.

 

***********

I dag höll vi en välförtjänt pausdag. På morgonen sov vi länge och steg upp först mitt på dagen. Sedan var det dags att utföra lite underhållarbete. En stighud had lossnat och måste fästas på nytt, ett par stavar reparerades, elektroniken servades och så
syddes några revor och slitage i kläderna.

Det var en viktig dag för vila och återhämtning. I morgon
skicdar vi vidare norrut.

Expeditionen allt väl.