Logo

Leiri pystyyn ja ...

Päivä alkoi olympia kisastudiolla. Retkikunta kannusti hurjasti Suomen jääkiekkoilijoita. Valitettavasti se ei tuntunut auttavan ja tappioin murtamina jatkoimme omia valmistelujamme.

Tänään pääsimme jo kunnolla hiihtoharjoitusten pariin. Kävimme kertaamassa leirin pystytystä ja leirirutiineja. Kylän ulkopuolella virittelimme teltat pystyyn ja menimme nukkumaan. Uni jäi lyhyeksi sillä jo 15 minuutin kuluttua olikin jo "aamu". Karulla tavalla saimme taaas kokea miltä tuntuu nousta lämpimästä makuupussista tiukkaan pakkassäähän. Samalla tuli mieleen kymmeniä pikkujuttuja, joita voimme vielä viritellä ja korjailla.

Harjoituksen tehoa ja realismia lisäsi navakka 15 metrin tuuli.

Yllätykseksemme jopa puolikevyet ahkiomme viuhuivat tuulen mukana ja liukuivat hiihtäjien sivuille pienessä ylämäessäkin.

Retkikunnalla kaikki hyvin.