Logo

Jälkiruokia metsästämässä

Retkikunta jatkoi ansiokkaasti itsensä huoltamista. Vaikka olemme tottuneet hiihtämään, emme aivan huonoja lepääjiäkään ole. Uni maistui pitkään, ja eilen aloitettua syömistä jatkettiin jatkuvalla syötöllä. Eilisiltaisella illallisella emme saaneet toista kierrosta jälkiruokia, koska keittiö ehti mennä kiinni. Niinpä teimme ainoan oikean valinnan ja varasimme välittömästi pöydän tälle päivälle heti kun ravintola aukeaa. Tänään menimme ravintolaan ja aloitimme ruokailun syömällä kaivatun jälkiruuan (erinomainen Creme Brulee). Tämän jälkeen jatkoimme normaalilla wappulounaalla, jonka loppuun söimme toki taas jälkiruuan. Creme Bruleet olivat jo firmasta loppu, joten jouduimme siirtymään listalla seuraavaan vaihtoehtoon. Eiköhän me tämän viikon aikana saada muutkin jälkiruuat loppumaan.

Retkikunta palaa Oslon kautta Suomeen perjantaina 5.5.2006 kello 10.50.

Retkikunnalla kaikki hyvin.