Logo

Weberin ja norjalaisten jäljillä

89 13 56 N 80 39 49 W

Tänään oli hyvin vastaava päivä kuin eilen. Aikaa käytettiin ja kilometrejä tehtiin yhtä paljon. Päivän kohokohta oli kun törmättiin sekä Weberin että norjalaisten jälkiin. Tämä oli iloinen yllätys, sillä viimeksi ollaan nähty mitään merkkejä ko. retkikunnista 7 viikkoa sitten. Jäljet vaikuttivat alle vuorokauden vanhoilta, eli olemme lähempänä muita kuin luulimmekaan.

Matkaa jäljellä pohjoisnavalle:  85,6 km

Hiihtopäiviä jäljellä: 3

Retkikunnalla kaikki hyvin.

*******************

I Webers och norrmännens spår

Även denna dag påminde mycket om gårdagen. Vi skidade lika lång tid och fick lika mänga kilometer. Dagens höjdpunkt var när vi hittade Webers och norrmännens spår. Det var en glad överraskning, eftersom det gått sju veckor sedan vår förra kontakt med dessa expeditioner. Spåren verkade vara mindre än ett dygn gamla, så vi är närmare de andra än vi kunnat ana.

Distans till nordpolen: 85,6 km

Dagar kvar: 3

Expeditionen allt väl