Logo

Www-sivut avattu

60 10 00 N 24 46 00 E

Retkikunnan www-sivut on avattu. Näiden sivujen kautta tarjotaan uusinta tietoa retkikunnan vaiheista. Keväällä 2006 varsinaisen hiihdon aikana sivuille päivitetään uusi ote ja valokuva päivittäin. Suunnitteluvaiheessa tätä kautta löytyy tuoreimmat tilannekatsaukset.

Tällä hetkellä retkikunnan valmistelu etenee ennakkosuunnitelmien mukaan. Varustekehityksessä ja ruokalistan, lääkintähuollon, viestiyhteyksien sekä logistiikan suunnittelussa riittää töitä. Budjetin laadinta ja rahoituksen järjestelyt vaativat myös suuria panostuksia. Fyysinen harjoittelu on pitkäjänteistä puuhaa, joten sen suhteen tehdään tässä vaiheessa töitä päivittäin.

Ennen varsinaista retkikuntaa näitä sivuja päivitetään satunnaisesti. Jatkuva päivitys aloitetaan vasta keväällä 2006.

  • Päiväkirjamerkintä tallennettu .
  • Muokattu viimeksi .