Marmot
Marmot

Kivoja vaatteita ja mukavia värejä - myös pohjoisnavalle. Retkikunta käyttää Marmotin untuva-asuja ja makuupusseja.

Ernst & Young
Ernst & Young

Ernst & Young on taloushallinnon ja liikkeenjohdon asiantuntijaorganisaatio, jonka palveluksessa on 107 000 asiantuntijaa yli 140 maassa. Suomessa henkilöstömäärämme on lähes 500 ja 23 toimiston verkkomme kattaa koko maan. Toimintamme lähtökohtia ovat yhteistyö, nopeus, tulevaisuuteen suuntautuminen ja asiakkaan kannalta olennaiset tulokset. Autamme asiakkaitamme saavuttamaan liiketoiminnalliset tavoitteensa paremman riskienhallinnan, tuottavuuden nousun ja pienempien kustannusten kautta. Asiantuntijapalveluihimme kuuluvat tilintarkastus- ja neuvontapalvelut, sisäinen tarkastus, veropalvelut, lakipalvelut, yritysjärjestelyt, riskienhallintapalvelut, taloushallinnon asiantuntija- ja ulkoistamispalvelut, ulkomaankomennusten hallinnointipalvelut sekä tietoturva- ja IT-riskienhallintapalvelut. Lisätietoja: www.ey.com/fi.

J. Kärkkäinen Oy
J. Kärkkäinen Oy

J. Kärkkäinen Oy on kehittyvä ja nopealiikkeinen perheyritys Pohjois-Pohjanmaalta. J. Kärkkäinen Oy:n ydinliiketoimintana on vähittäiskauppa, jonka tuotevalikoima koostuu n. 150 000:sta "non-food" artikkelista. Yrityksen perusti Juha Kärkkäinen vuonna 1988. Nykyään Kärkkäisellä on isot tavaratalot sekä Ylivieskassa että Oulussa. Tuotevalikoimaa kehitetään jatkuvasti vastaamaan asiakkaiden tarpeita.

Alexandria Consulting Group
Alexandria Consulting Group

Alexandria on Suomen johtava säästämiseen ja sijoittamiseen erikoistunut asiakaspalveluyhtiö. Tavoitteemme on kasvattaa asiakkaidemme varallisuutta. Jatkuvan menestyksemme ja kehityksemme on mahdollistanut kyky ennakoida asiakkaidemme muuttuvia tarpeita ja toiveita. Alexandria on yksityinen suomalainen yhtiö, jonka vakavaraisuus on AAA. Asiakkaitamme (yli 24.000) palvelee valtakunnallisesti n.150 henkilöä, 11 toimistoamme muodostavat kattavan verkoston ympäri maata. Alexandria Manager Funds -omaisuudenhoitorahastojen hallinnoitavat varat ovat yli 200 miljoonaa euroa. Vuosi 2006 on menestyksekkään toimintahistoriamme kymmenes.

 
Siwa
Siwa
Suomen suosituin lähikauppa.
Exel
Exel
Fischer
Fischer
Nikon
Nikon
Hilleberg
Hilleberg
Ruskovilla
Ruskovilla
Mildola
Mildola
Area
Area
Rammer
Rammer
Rammer hits harder.
Vaiska - Ladunavaaja
Vaiska
Retkikuntaa tukemassa.
VBS Net
VBS Net
Pohjoisnapa.fi-sivujen tekijä.
Euromaski
Euromaski
Vaasan & Vaasan Oy
Vaasan & Vaasan
Oracle Finland
Oracle Finland
Vaasan & Vaasan Oy
Noptel
Kiilto
Kiilto
Fazer
Fazer
Polartherm
Polartherm
Garmin
Garmin